Llibreries, floristeries i entitats ja poden demanar parades per Sant Jordi

Les parades de flors i llibres s’instal·laran el 23 d’abril a la plaça de l'Abat Oliba

L'Ajuntament de Cerdanyola ha obert el període de sol·licitud per obtenir un espai a la plaça de l'Abat Oliba durant la diada de Sant Jordi, el diumenge 23 d'abril. Poden demanar una parada fins al 14 d'abril les entitats sense ànim de lucre que venguin roses i llibres i les llibreries i floristeries de la ciutat.

Les parades de flors i llibres s’instal·laran el dia de Sant Jordi, diumenge 23 d’abril, a la plaça de l'Abat Oliba. Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia. S’admetran sol·licituds fins al 14 d’abril. També es poden presentar telemàticament les 24 h del dia, si es disposa de certificat digital, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

El dia 23 al matí s’assignarà el lloc concret de la instal·lació de la parada en funció de les entitats i comerços sol·licitants que disposin del permís corresponent.

Signatures d’autores i autors locals

Aquest any hi haurà un espai habilitat per l'Ajuntament perquè les autores i els autors que ho desitgin puguin signar els seus llibres. Els escriptors que vulguin participar en aquest espai s'han de posar en contacte amb el Servei de Cultura indicant nom autor/a i títol llibre abans del 17 de març per tal de poder assignar un horari concret. Les propostes s’han d’enviar a ruedashc@cerdanyola.cat i per qualsevol aclariment trucar al 935 808 888 ext. 3194.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.