Lluís Soler i Shakespeare, de la mà en la pròxima obra teatral de l'Ateneu

L'espectacle es podrà veure a l'Ateneu el divendres 25 de març a les 20 h

El Teatre Ateneu rebrà l'actor Lluís Soler per representar Birnam. Es tracta d'una obra de teatre que s'endinsa en els pensaments d'un actor abans de sortir a escena amb aproximacions a l'obra de Shakespeare. L'espectacle es podrà veure a l'Ateneu el divendres 25 de març a les 20 h i les entrades es poden comprar al web de l'Ajuntament i a la taquilla de l'Ateneu. 

Proximitat amb el món de l'actor

Es tracta d’un espectacle que neix per la perícia, la insistència i l’entusiasme de Soler i la seva dilatada trajectòria professional on hi ha hagut aproximacions a l’obra de Shakespeare. "Birnam és un lloc, un espai on és possible que el públic sigui partícip d’un acte de voyeurisme envers els moments de preparació d’un actor veterà", destaca l'Ateneu sobre la pròxima obra.

L’intèrpret és al camerino preparant-se per representar el rei DuncanMacbeth, quan li comencen a aparèixer dubtes sobre el valor de la paraula i la naturalesa del llenguatge, sobre el teatre i la seva funció, sobre el seu moment com a actor i el seu passat, sobre la vellesa… Li revenen els seus fantasmes, dubta de tot, el seu món entra en crisi. Amb aquestes disquisicions va establint un soliloqui teixit amb cites, referències i comentaris a Shakespeare i a les seves obres així com a alguns dels dramaturgs i escriptors que estima (Beckett, Sarah Kane, Borchert, Tarkovski,…).

Birnam és un text de Víctor Sunyol dirigit per Joan Roura. El preu de les entrades és de 20 € a taquilla; 15 €, anticipada i 11 € per estudiants i pensionistes. Amb motiu del Dia Mundial del Teatre 2022 les entrades per assistir a aquest espectacle i els previstos per al 8 d’abril (Fil de memòria) i 27 de maig (Final de partida) es vendran amb un 50% de descompte els dies 25, 26 i 27 de març, de 10 a 22h, a través de la pàgina web www.cerdanyola.cat/teatre

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.