Lourdes Lopetegui inaugura l’exposició de pintura ‘Bikiak’

La nova exposició de pintura es podrà visitar del 2 al 30 de setembre a la sala B’Art Ateneu

La pintora Lourdes Lopetegui inaugura l’exposició en solitari “Bikiak” a la sala B'Art Ateneu (carrer de la indústria, 38-40), organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola (AAPC).

 La inauguració serà dimarts 10 de setembre a les 19.30 h, però l’exposició de pintures ja es podrà visitar des del 2 de setembre fins al 30 del mateix mes.

Què és l’AAPC?

L’Associació d’Artiestes Plàstics és una entitat sense ànim de lucre, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de la qual formen part diversos artistes de les branques de pintura, escultura, gravat, ceràmica, mosaic i fotografia.

 

Tal i com els membres afirmen, “l'AAPC està oberta a qualsevol persona amant de l'art i disposada a col·laborar en el desenvolupament, promoció i divulgació de les Arts Plàstiques a Cerdanyola”.

Alhora, l’AAPC “accepta la diversitat de corrents i estils artístics i també  té la pretensió de ser punt de trobada per fomentar l'intercanvi d'idees que ens permeti desenvolupar una actuació amplia i dinàmica, des d'una perspectiva artística actual”.

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?