El MAC acull l'obra de teatre interactiu 'Murs'

L'obra arriba al MAC el 6 de novembre a les 19 h de la mà de la companyia Frec a Frec

El Museu d'Art de Cerdanyola serà l'escenari d'una obra de teatre interactiu que reflexionarà sobre els murs que sorgeixen en les relacions socials. L'obra es titula 'Murs' i arriba el 6 de novembre a les 19 h de la mà de la companyia Frec a Frec.

L'espectacle s'emmarca en el programa de la 10a Tardor Solidària 'Tots els Mons al MAC' i té places limitades per assistir-hi. Caldrà reservar entrada gratuïta al següent enllaç: www.cerdanyola-actes.fila12.cat.

L'obra explica com l'Alba i en Bernat, des de que s'han conegut, han anat flanquejant els diversos murs que han anat apareixent entre ells: des de les diferències culturals fins a diverses formes de reaccionar davant les adversitats. Cadascú, dins les seves possibilitats podrà descobrir com posar un granes de sorra perquè les coses canviïn i es podrà plantejar alternatives per enderrocar aquests murs sorgits només de la por.

Aquesta activitat forma part del programa 'Tots els MONS al MAC', un seguit d’activitats artístiques, que tenen com a objectiu fomentar l’esperit crític de la ciutadania per tal de construir un món més just i solidari. Tallers, fotografia, exposicions, teatre social, monòlegs i cinema, tenen cabuda en aquest programa de sensibilització envers les injustícies i les discriminacions que es produeixen arreu del món i a casa nostra.

Murs

Murs

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.