El MAC acull la presentació del segon volum de reportatges de Cerdanyola d'Orlando Barrial

El llibre 'La Cerdanyola insòlita' es presenta aquest dimecres a les 19 h al Museu d'Art de Cerdanyola

La Sala Orlando Barrial del Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) acull aquest dimecres 13 de setembre a les 19 h la presentació del llibre La Cerdanyola Insòlita, un recull de reportatges del mateix Orlando Barrial. La iniciativa, impulsada per un grup d’amics i amigues d’Orlando Barrial, pretén posar en relleu i conservar la memòria de Barrial, una figura clau en la preservació i difusió de la riquesa del patrimoni històric, artístic i cultural de la ciutat.

Segon volum de 'Quaderns MAC'

La Cerdanyola Insòlita és el segon volum de la col·lecció Orlando Barrial dels Quaderns MAC. El primer es va presentar l’any passat i recollia els articles d’un altra secció que Barrial va publicar també al Diari de Cerdanyola: ‘L’Orlandada’. El Diari de Cerdanyola fou una publicació mensual del grup Tot Cerdanyola que fugia de l’actualitat que ja tractava el setmanari d’informació local i aprofundia en altres temàtiques amb articles més de fons.

'La Cerdanyola insòlita' d'Orlando Barrial

'La Cerdanyola insòlita' d'Orlando Barrial

Orlando Barrial va morir el febrer de l’any 2020 afectat d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). La presentació també servirà per commemorar el 20è aniversari de l’emblemàtic local The 1916 Irish Pub, ideat, fundat i impulsat per Orlando Barrial, que a més d’arqueòleg era un gran apassionat i enamorat d’Irlanda i de la seva història.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.