El MAC convida a viatjar als cerdanyolencs a través de la literatura il·lustrada

El Museu d’Art de Cerdanyola acull fins al 28 de febrer la mostra "Entre Línies. Viatge, Desig i Fantasia il·lustrada", fruit de la col·laboració entre la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola

El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) acull fins al 28 de febrer la mostra Entre Línies. Viatge, Desig i Fantasia il·lustrada que proposa un viatge a través de la literatura il·lustrada: "des dels grans clàssics universals tractats com a objectes preciosos, fins a les rondalles, els contes infantils o el llibre d’aventures".

Aquesta exposició ha estat realitzada en el marc del Màster Oficial en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) durant el 2020 i comissariada per Ferran Calvet González, Franc Jaume Martín, Nuria Martín Esteban i Lídia Verdú López. 

El regidor de Cultura, Oscar Pons, destaca la importància de l’exposició perquè "referma el tarannà del MAC com a centre de recerca i estudi”. La col·laboració entre l’Ajuntament i la UAB afirma que és “molt positiva” perquè ha permès una mostra comissariada per alumnat universitari, “permetent-los aplicar el que han après a les aules i al mateix temps, afrontar el seu primer repte professional”.

El regidor ha refermat la voluntat de la regidoria que encapçala i del govern municipal de treballar braç a braç amb la UAB, generant sinergies que beneficien a tothom. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.