El MAC posa en marxa un nou servei d'audioguies

Integrades dins de l’app VisitMuseum, estan disponibles en català, castellà, anglès i francès

El Museu d'Art de Cerdanyola ha posat en marxa un nou servei d’audioguies que milloraran la visita a l’exposició permanent.

Aquest servei està integrat dins del VisitMuseum, un projecte nascut l’any 2015, impulsat des de l’Àrea de Programes Públics de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural amb la col·laboració amb el Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles del Departament de Cultura, per donar a conèixer el patrimoni cultural i artístic dels museus de Catalunya.

Els continguts de la nova audioguia permeten descobrir d’una manera més amena el contingut de l’exposició permanent, que fa un recorregut pel patrimoni modernista i noucentista de Cerdanyola posant l’accent en artistes com Ismael SmithJosep de TogoresCarles BuïgasEduard Ma Balcells o Josep Llimona, així com en el conjunt de vitralls.

Els primers en provar-les han estat uns grups d’estudiants de francès de l’Institut Forat del Vent i de l’Institut Banús, que han recorregut el museu tot escoltant audioguies en francès, alhora que intentaven trobar els vincles que estableix la col·lecció del MAC amb França.

Aquestes audioguies pretenen seguir amb un dels objectius del MAC, tenir una accessibilitat universal i oferir nous recursos del museu en línia, arran de la situació provocada per la COVID-19.

Els usuaris poden escoltar l'audioguia amb les tauletes que s’ofereixen al taulell de recepció del MAC o bé en el seu propi telèfon mòbil, descarregant-se l’app o visitant el web VisitMuseum.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.