El MAC presenta l'exposició 'Hope for Syria' sobre la destrucció del patrimoni sirià

La presentació es farà al Museu d'Art de Cerdanyola el divendres 19 de novembre a les 19.30 h

El Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) acollirà, fins al 16 de gener la mostra Hope for Syria, que reflexiona sobre la detsrucció del patrimoni arran de la guerra de Síria. L'exposició es presenta aquest divendres 19 de novembre, a les 19.30 h, i compta amb els collages de les artistes Laura Jabbour i Martina Pozzi. 

Malgrat la destrucció cultural que mostren les obres de Jabbour i Pozzi, les seves creacions aporten una visió optimista. “Hope, esperança en anglès, امل en àrab", recorden des del MAC. Aquesta esperança va lligada a la capacitat de recuperació que, tal com destaca el museu cerdanyolenc, es veu reflectida en el renaixement de l'edifici que acull el MAC, que gairebé estava derruït. 

Tardor Solidària

Aquesta exposició s’emmarca en la Tardor Solidària, "un programa amb un nou format i un enfocament transversal que interpel·la a diversos col·lectius de la ciutat, i que s’ha organitzat conjuntament entre el Servei de Cooperació de l’Ajuntament i el Museu d’Art  de Cerdanyola i l’Associació d’Amics del Museu", expliquen des del MAC.

Sota el nom Tots els MONS al MAC,  es proposa un seguit d’activitats artístiques, que tenen com a objectiu fomentar l’esperit crític de la ciutadania a través de l’art.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.