El MAC proposa un taller en blanc i negre de la mà d'Olga Molina

Aquest mes de juliol, el taller familiar mensual del Museu es tornarà a vincular al Japó i girarà al voltant de la pintura amb tinta xinesa

Com cada segon diumenge de mes al Museu d'Art de Cerdanyola, el proper 9 de juliol a les 11.30, una artista ensenyarà com treballar una nova tècnica. En aquesta ocasió, l’encarregada tornarà a ser Olga Molina, amb qui els participants del taller podran descubrir la pintura en blanc i negre, a partir del treball amb tinta xinesa. 

D’aquesta manera, els visitants descobriran la celebració del Tanabata, la festa japonesa de les estrelles, i es podran acostar una mica a l’art oriental. Tot creant en família, l’objectiu del taller és aprendre a enfrontar-se a la pintura sense color, només amb el negre de la tinta, el blanc del paper i la quantitat d’aigua. 

El taller està pensat perquè hi participin els majors de 7 anys. Les places són limitades i la inscripció prèvia al Museu d’Art de Cerdanyola o trucant al 935.914.130 en horari d’atenció al públic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.