El MAC renova la Certificació Biosphere per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible

La gestió sostenible del museu municipal ha estat un actiu que ha permès la renovació

El Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) renova la Certificació Biosphere per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible. La regidora de Turisme, Pepi Rivera, ha rebut un document que destaca la feina coordinada del MAC, la regidoria de Cultura i la de Turisme per promocionar la ciutat a partir d’elements d’un gran valor històric i artístic com Can Domènech i la seva col·lecció permanent, on destaquen els Vitralls de les Dames de Cerdanyola del Vallès.

El 'Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere' vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. Es tracta d'un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística. 

El programa contempla una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d'una destinació, públics i privats. Una metodologia que permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d'aquests serveis turístics, en estreta relació amb els diferents serveis turístics de la destinació. Com a resultat d'aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen obtenen el distintiu de 'Compromís per la sostenibilitat Biosphere', anualment renovable.

A la comarca del Vallès Occidental un total de 26 establiments de la comarca de l’àmbit turístic tenen el distintiu “Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere” que gestiona el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Enguany, han estat sis empreses més les reconegudes respecte a l’any anterior, que en van ser 20.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.