El MAC torna a rebre la certificació de turisme sostenible Biosphere

Un total de 36 empreses i institucions del Vallès Occidental han rebut aquest reconeixement

Un total de 36 empreses i institucions del Vallès Occidental, entre les quals hi ha el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC), han rebut la Certificació Biosphere Sustainable Certified, que reconeix les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis. D'aquesta manera, el MAC renova aquesta certificació, que se li va atorgar per primera vegada l'any 2018.

Les 36 empreses i serveis turístics vallesanes que han rebut la certificació formen part de les 1.043 empreses i entitats de la província que s’han acreditat amb el programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere. El projecte, nascut el 2017 i impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, té com a objectiu reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona.

De les 36 empreses i entitats turístiques del Vallès Occidental reconegudes amb la Biosphere Sustainable Certified, 6 són allotjaments turístics, 5 museus, 4 empreses d’experiències i 4 restaurants, entre d’altres categories. L'acreditació permet millorar el posicionament de l’empresa o servei en relació al turisme sostenible i li dona més visibilitat a escala nacional i internacional.

Durant l’acte, celebrat el passat 13 de març, la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, va destacar que la sostenibilitat travessa totes les accions en turisme” de la Diputació de Barcelona. Com a exemple, ha esmentat el lideratge de la institució en les tres convocatòries dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destinació (PSTD) que permeten aterrar al territori “uns projectes finançats amb fons europeus Next Generation que suposaran un autèntic revulsiu i una millora evident per a la província”, va subratllar Garrido.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.