Mag Igor: "He volgut crear un espectacle que fos una festa"

L'il·lusionista cerdanyolenc Mag Igor estrena el seu nou espectacle al Teatre Ateneu en el marc del Roser de Maig

L’il·lusionista cerdanyolenc Mag Igor torna als escenaris de Cerdanyola del Vallès amb l’estrena del seu nou espectacle titulat ‘Euphoria’. En el marc del programa d’activitats del Roser de Maig, el Mag Igor actuarà al Teatre Ateneu el 8 de maig a les 19 h.

Què proposa a Euphoria?
És un espectacle de màgia i humor, però sobretot és una festa. He volgut crear un espectacle que fos una festa i que la gent tingui ganes de més i no vulgui que s’acabi. Hem adaptat tot el que representa una festa a un espectacle de màgia amb la il·luminació, l’escenografia, la música i els balls. L’espectacle està pensat per a tots els públics.  Sempre faig màgia per a tots els públics i als meus espectacles hi ha lloc per a tothom.

En què es diferencia Euphoria dels seus espectacles anteriors?
Sobretot, i això em fa molta il·lusió, és que es tracta d’un salt en la meva trajectòria. La gent que ja m’hagi vist, està acostumada a veure el Mag Igor en un format més reduït i a Euphoria tot és més gran. De fet, és un espectacle que només es pot fer en un teatre perquè la nova escenografia i els trucs ocupen molt espai. A més a més, tots els números de màgia són nous. Hi ha molta feina al darrere, i per això vull agrair la feina dels últims mesos amb la meva ajudant Carla Fernández, el regidor Álvaro Zafra, el tècnic Héctor Bahillo i el meu director Carlos Soler.  

Mag Igor: "He tingut la sort de poder fer moltes actuacions i portar l’anterior espectacle a diferents pobles, i això m’ha ajudat a professionalitzar-me i aprendre"

Com ha evolucionat el Mag Igor des de l'actuació de fa un any a l'Ateneu?
No ha passat tant de temps, però a nivell de Mag Igor han passat moltes coses. He tingut la sort de poder fer moltes actuacions i portar l’anterior espectacle a diferents pobles, i això m’ha ajudat a professionalitzar-me i aprendre.

Aquest any també ha augmentat la seva implicació amb Cerdanyola amb l'estrena d'un programa de ràdio, col·laborant amb el TOT i l'Ateneu, i has actuat aquí. Què significa per aquesta relació amb la ciutat?
No m'havia parat a pensar-ho, però sí. Aquest any he estat a tope amb Cerdanyola. Estic molt content. Sento que puc ajudar la meva ciutat i treballar en diferents àmbits. 

Va començar a formar-se a l’Aula de Teatre de l’Ateneu, que enguany celebra els seus 35 anys. 
Només vaig fer un any de teatre a l’Aula amb la Rosa i m’agradava molt perquè des de petit he gaudit del teatre. Però veia que el fet de treballar sobre un guió no em satisfeia. Jo volia poder variar de personatges. Uns anys més tard vaig fer una actuació a l’Ateneu i el Carlos Soler, un dels directors de l’Aula, em va veure i em va proposar treballar plegats. Ara és el meu director i estic vinculat als professors de l’Aula, tot i no ser alumne.  

Mag Igor: "El talent és una cosa innata, però encara que no ho tinguis, si treballes pots arribar a treballar en el món de l’espectacle. Si no treballes, per a què et serveix tenir talent?"

Quina importància té la formació en una carrera artística?
La formació és molt important i jo continuo aprenent. Aquest any estic a l’escola Eòlia de Barcelona perquè crec que és indispensable formar-te en una escola de teatre. El talent és una cosa innata, però encara que no ho tinguis, si treballes pots arribar a treballar en el món de l’espectacle. Si no treballes, per a què et serveix tenir talent?

Quins plans de futur té el Mag Igor?
Després de l'actuació del 8 de maig a l'Ateneu tinc diverses actuacions en agenda i gira d'estiu a hotels. També m'agradaria poder ensenyar Euphoria a diferents teatres de Catalunya. El dia de l'Ateneu gravarem imatges i farem un videoclip per donar-lo a conèixer.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.