Manel Gil-Inglada, guardó a la millor música original als Premis Europeus de Cinema

El compositor cerdanyolenc ha fet la banda sonora de la pel·lícula a 'D'Artacan i els tres Gosqueters' premiada al certamen

El nom del reconegut compositor cerdanyolenc Manel Gil-Inglada ha ressonat als European Cinematography Awards 2022 (Premis Europeus de Cinema). La seva banda sonora de la pel·lícula del català Toni Garcia, D'Artacan i els tres Gosqueters, ha estat guardonada a la millor banda sonora original en la sisena edició del certamen, celebrat el 22 d'abril. 

Manel Gil-Inglada ha fet la banda sonora de la pel·lícula guardonada als European Cinematography Awards

Pel·lícula guardonada als European Cinematography Awards de què Gil-Inglada ha fet la banda sonora.


Gil-Inglada també ha estat nominat a la millor música original de vídeo jocs a la secció Fimucinema del Festival Internacional de Música de Cinema de Tenerife, per la banda sonora d'Endling - Extinction is Forever. "Molt content i honrat, no em cansaré d'agrair a tots els productors i directors la confiança que dipositen en mi i les meves bandes sonores!" Amb aquesta eufòria ha valorat el compositor aquests guardons. 

La banda sonora de Gil-Inglada pel joc 'Endling', nominada al Fimucinema 2022.

La banda sonora de Gil-Inglada pel joc 'Endling', nominada al Fimucinema 2022. 


La pròxima fita de Gil-Inglada serà al Zinemaldia, al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián, on interpretarà amb la Euskadiko Orkestra la Suite de la seva banda sonora en el film Cher Amí. El festival té lloc entre el 16 i el 24 de setembre. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.