MAPA: Cerdanyola recupera la cavalcada de Reis

La cavalcada es tornarà a viure a la ciutat després de l'aturada per la pandèmia

Cerdanyola del Vallès tornarà a viure la cavalcada dels Reis d'Orient després que el gener 2021 no es pogués celebrar a causa de la incidència de la pandèmia. El 5 de gener, les carrosses i els tres Reis d'Orient passejaran pels carrers de la ciutat.

A les 18.30 h, la cavalcada s’iniciarà al Parc Tecnològic del Vallès amb un acte protocol·lari a càrrec de representants del Consell d’Infants i Adolescents, que els oferiran el pa i la sal. Allà començaran un recorregut per la ciutat de la caravana amb les carrosses de cada rei i les carrosses i comparses, algunes d'elles d’entitats ciutadanes i escoles de la ciutat.

A més a més, la cavalcada es podrà seguir en directe pel canal de Youtube i la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de la cavalcada de reis "amb moltes altres sorpreses", anuncia l'Ajuntament. 

Els dies previs, els infants podran entregar les seves cartes als patges reials que visitaran diferents punts de la ciutat. Els dies 2, 3 i 4 de gener ho podran fer a l'Embaixada Reial que s'instal·larà a la plaça de l'Abat Oliba. El 4 i 5 de gener també podran entregar les cartes al patge reial al Mercat Municipal Serraperera (de 10.30 a 13 h) i el 4 de gener al Mercat Municipal Les Fontetes (de 8 a 14 h). 

El recorregut d'enguany passarà per:

C. dels Artesans, c. de Sant Ramon, c. d’Anselm Clavé, c. de la Mare de Déu del Pilar, pl. de Sant Ramon, c. de Sant Casimir, c. de Francolí, c. de Sant Antoni, c. de Felicià Xarau, pg. de Cordelles, c. de Lluís Companys, c. de Sant Iscle, av. Primavera, c. de Sant Iscle, c. de Lluís Companys, c. de Sant Martí i finalitzar a la Pl. de l'Abat Oliba, on els Reis d'Orient seran rebuts per l’alcalde i altres representants de l’Ajuntament, que els oferiran la clau que obre totes les cases de Cerdanyola.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.