Maria Barbal presenta 'A l'amic escocès' al Cafè amb lletres

Aquesta serà l'última sessió del Cafè amb lletres del trimestre. Tindrà lloc el dijous 12 de desembre a les 19 h a la Biblioteca Central

El dijous 12 de desembre es farà l'última sessió del Cafè amb lletres del trimestre de setembre a desembre d'enguany. El 2019 acomiada el Cafè amb Maria Barbal i el seu llibre 'A l'amic escocès'. 

Aquesta és una novel·la que endinsa al lector en el misteri de l'amistat i l'amor i és la més pròxima al gran èxit de l'autora Pedra de Tartera, tota una fita dins de la narrativa catalana contemporània i que va obrir un cicle novel·lístic amb el Pallars nadiu de l'escriptora com a punt de referència.Aquesta novel·la la va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçada a un brigadista de la Guerra Civil Espanyola.

'A l'amic escocès' explica la història de la infantesa i la joventut del Benet, el seu ampli ambient familiar, com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, el George assabentarà al lector del que encara els faltava conèixer de tots dos i, llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha posat les arrels a la terra de l’altre.

La sessió tindrà lloc, com de costum, a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola a les 19 h.