Els Martinets descarreguen un 4d7 i la Torre de 6 recuperant el seu nivell prepandèmia

Els Castellers de Cerdanyola han celebrat una exitosa Diada de Sant Martí

Salt de qualitat dels Castellers de Cerdanyola. La Diada de Sant Martí d'aquest diumenge 13 de novembre ha servit perquè la colla cerdanyolenca descarregui tres castells de 7 i recuperi, així, el seu nivell previ a la pandèmia. Els Martinets han descarregat un 3d7, un 4d7 i una torre de 6. Durant la Diada, els castellers locals han estat acompanyats pels Castellers de Castelldefels

Diada exigent

Per als Castellers de Cerdanyola, aquesta Diada Castellera de Sant Martí ha estat la jornada més important de la temporada. Després de dos anys recuperant l'estructura de la colla després de l'aturada per la pandèmia, els Martinets afrontaven la Diada amb el repte de tornar a completar els castells que havien aconseguit assolir abans de l'aparició de la Covid-19. 

Dit i fet, la colla cerdanyolenca ha descarregat un 3d7, un 4d7 i una torre de 6, en aquest ordre, davant la multitud de cerdanyolencs que s'ha aplegat a la plaça de l'Abat Oliba. La plaça ha patit amb els tremolors del tronc del 3d7 i el 4d7, però els Martinets han fet força per descarregar-los a la perfecció. La torre de 6 l'han descarregat en el segon intent després d'un primer on els Castellers no se sentien del tot segurs. Al següent torn, la torre ha pujat i s'ha descarregat amb fermesa.

Més info: FOTOS: Multitudinària Matinal de Cultura Popular a la Festa de tardor

La celebració dels membres de la colla ha fet evident la importància de la fita que han assolit aquest diumenge. L'última vegada que van alçar castells d'aquesta categoria van aconseguir classificar-se per a la jornada de dissabte del Concurs de Castells a la Tarraco Arena. Per tornar a intentar-ho hauran d'esperar fins al 2024, però abans tenen una altra fita important: la celebració dels seu 25è aniversari durant l'any 2023.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.