La mirada femenina en la fotografia, de la mà de Carme Monclús a l'exposició [ Fràgil ]

La mostra es presentarà a Cal Pintxo el dijous 25 d'abril a les 19.30 h

Aquest 25 d'abril de 2024, a les 19:30h, es presentarà a la sala d'exposicions de Cal Pintxo l’exposició fotogràfica [ Fràgil ], que es podrà visitar fins al 27 de maig. Aquesta mostra és la mirada femenina en la fotografia de la mà de la barcelonina afincada a Cerdanyola, Carme Monclús Rubio.

Es tracta d'una mostra de fotografia d’estil intimista, que parla de la visibilització de les dones fotògrafes que estan sent determinants en la nostra època. Les noves vies d'expressió en el camp de la fotografia i les arts visuals, així com la capacitat d’aquest gènere per abordar qüestions actuals, són alguns dels eixos d’aquesta exposició. L'exposició és una selecció d’imatges que reflexionen sobre la capacitat narrativa i la seva relació amb la veracitat de la interpretació i construcció de l'escena. 

Segons la forògrafa i coordinadora de CliCme_inclusió, Eugènia Ortiz, "l'exposició és un viatge captivador a través de la seva mirada única i reveladora en el món de la fotografia". "A través de la seva mirada, el món es transforma, descobrim una perspectiva artística que demostra una sensibilitat i un desig genuí d'explorar la bellesa en el quotidià, revelant-nos múltiples possibilitats, sempre deixant la porta oberta a les diferents experiències que suposa mirar i llegir una fotografia", afegeix.

 

La llum i la profunditat

Ortiz explica que "la llum en les fotografies de la Carme, no és només un element tècnic, sinó una font inesgotable d'inspiració i expressió, que comunica, que evoca, com fil conductor, transportant-nos a través de diversos paisatges emocionals i experiències personals": i sobre la profunditat en diu que "va més enllà del visual, una història darrera de cada fotografia que ens convida a reflexionar i a sentir, fent-los connectar amb les experiències detallades en cada imatge, fent del petit quelcom extraordinari".

Cartell de l'exposició [ Fràgil ]

Cartell de l'exposició [ Fràgil ]

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.