Mojinos Escozios i Celtas Cortos tocaran al Roser de Maig 2020

L’actuació dels dos grups serà el dia 1 de maig al Parc del Turonet

El Roser de Maig d’enguany tindrà com a artistes convidats a Mojinos Escozíos i a Celtas Cortos en els concerts del dia 1 de maig al Parc del Turonet. La festa major d’aquest any serà entre els dies 1 i 4 de març, sent aquest últim festiu a Cerdanyola. Tot i que encara falten per confirmar la resta de les activitats, l’anunci fet des del compte de Twitter de l’organització és el primer sobre el Roser de Maig 2020.

 

Els artistes del Roser de Maig 

Mojinos Escozíos és un grup de hard rock espanyol que es va conèixer a Mollet del Vallès i es va conformar com a banda l’any 1994. El 1996 a causa de la negativa pel contingut de les cançons, comencen a colaborar amb la revista El Jueves i en el programa de José Antonio Abellán. Mojinos Escozíos van gravar el seu últim disc l’any 2017, ‘Maduritos y Resultones’ amb la celebració dels 20 anys de la banda. 

 

El segon grup confirmat, Celtas Cortos neix l’any 1984 a l’Institut Delícies de Valladolid al voltant d’uns alumnes que compartien l’interès per la música, en particular per aquelles que tenien a veure amb el folklore castellà, el bretó, o l’irlandès. La seva última aventura fins al moment, ‘In crescendo’, va acompanyada de bandes i orquestres simfòniques de bona part del país.