Montflorit estrena nou single a les portes del Roser de Maig

'El meu cinema' evoca la nostàlgia dels desapareguts Cinemes El Punt

'El meu cinema', és el nou single de la banda cerdanyolenca Montflorit, estrenat el dia 25 d’abril sota el segell d’Estudio Mazmorra. Després dels dos primers àlbums, ara la banda proposa un nou llançament en el que s’aposta per un nou format en trio i un estil més contundent, però sempre mantenint l’essència de les seves influències musicals així com la llengua catalana en les seves lletres.

En aquest nou treball, gravat a Wheel Sound Studio, els cerdanyolencs recorden amb nostàlgia un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. "Un punt de referència, ja desaparegut en el mapa, que com a cerdanyolencs va representar gran part de la oferta cultural en la seva joventut", expliquen. 'El meu cinema' és el primer avançament del que ja s’ha anunciat com a tercer treball (el primer de llarga durada) de la banda.

 

Dos concerts seguits a Cerdanyola

El grup cerdanyolenc estrenarà el nou single en dos concerts seguits a la ciutat. Primer aquest dissabte 4 maig a les Festes Alternatives del Roser de Maig, que tindran lloc a partir de les 21 h a la plaça Jaume Grau i Altayó. Una setmana més tard, el dissabte 11, serà el Parc del Turonet, en el marc de l'Altimira Festival, on els aficionats a la música indie-rock podran escoltar el nou tema. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.