Multitudinària inauguració de la Nova Llibreria Éfora

Desenes de persones han passat per la llibreria durant tota la tarda perquè el reconegut escriptor Juan Gómez-Jurado els signés un exemplar

La Nova Llibreria Éfora ha començat el seu camí per la porta gran. Ni quatre dies oberts (la llibreria està oberta des del dissabte passat), que un dels escriptors del moment, Juan Gómez-Jurado, ja ha passat pel nou espai situat al carrer Sant Daniel, 9.

Des de primera hora de la tarda, una multitut ja s'ha aplegat a la porta de la llibreria i la cua es feia cada vegada més llarga, a mesura que qiue s'acostaven les 17.30 h, hora en què ha aparegut l'escriptor de llibres com Reina Roja i Todo Arde. 

Al llarg de la tarda, desenes de persones, tan de Cerdanyola com d'altres poblacions, han passat per la Nova Éfora perquè Juan Gómez-Jurado els signés un exemplar d'un dels seus llibres. Ha quedat demostrat que el madrileny és un dels escriptors contemporanis més aclamats de la literatura espanyola.

La cua davant de la Nova Llibreria Éfora ha sigut una constant durant tota la tarda. FOTO: Guillem Barrera

La cua davant de la Nova Llibreria Éfora ha sigut una constant durant tota la tarda. FOTO: Guillem Barrera

 

Inauguració a les portes de Sant Jordi

A la vigília del dia més especial de l'any per a les llibreries, la visita de Juan Gómez-Jurado "ha estat la millor manera de donar a conèixer la nova ubicació de la llibreria", ha explicat la propietària de la Nova Éfora, Nieves Collado.

La propietària de la llibreria ha volgut agrair en declaracions al TOT a la seva família i amics, "que s'han volcat amb mi en aquesta nova etapa, de la qual en tenia tantes ganes". Collado, ha afegit per Sant Jordi "espero que la gent gaudeixi i que estigui còmode a la llibreria".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.