El Museu d'Art acull la poesia visual de l'artista David Ymbernon

La mostra es pot visitar de manera gratuïta fins al 8 de novembre

El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) acull fins al novembre la poesia visual del l'artista David Ymbernon a través de l’exposició Ideari de Latung La La. Es tracta d'una instal·lació feta a partir de la creació d’un món ple de petits objectes, videoart i referents teatrals. L'arribada de l'exposició al MAC ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu d’Art de Cerdanyola.

La mostra ja es pot visitar de manera gratuïta fins al 8 de novembre a la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art de Cerdanyola. Tot coincidint amb l’aniversari del museu, la inauguració oficial de l’exposició es realitzarà el proper 13 de setembre a les 12h amb un recital poètic de l’artista David Ymbernon.

 

Primera mostra coordinada amb els Amics del MAC

Aquesta és la primera gran exposició que han coordinat i muntat els Amics del Museu d'Art de Cerdanyola, un nou repte per l’associació en la seva tasca d'ajudar el museu. El món taronja de l’artista David Ymbernon es caracteritza per tenir una gran complexitat malgrat la seva aparent senzillesa i se submergeix en un món lúdic sense límits on tot és possible. Ideari de Latung La La és el resultat d’un intens treball que uneix i diferents llenguatges artístics, pintura, escultura, arts escèniques, fotografia, cuina, poesia...

La mostra ja està instal·lada a l'interior del MAC. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

La mostra ja està instal·lada a l'interior del MAC. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

L'historiador i crític d'art Joan Maria Minguet Batllori defineix la mostra com una obra autèntica: “Autèntica perquè no és una, sinó moltes; una obra complexa o obliqua o transversal. La vella autenticitat d’aquells artistes que no fan més que una sola cosa ja no té cap sentit en la nostra època (...), cal reinventar-la a cada pas i en llenguatges diferents, com ho fan a casa de Latung La La (...). I de color taronja (...) perquè en el món d’Ymbernon TOTS som U".

Un dels principals objectius dels Amics del MAC és establir relacions amb altres centres dedicats a l’art contemporani del territori. Tal com diu Mercè Pomer de l’Espai d’Art i Creació Can Manyé d’Allela: amb aquesta proposta taronja i poètica encetem i celebrem complicitats, sinergies, amb el Museu d’Art de Cerdanyola, a partir de la mediació de l’Associació d’Amics del Museu. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.