El Museu d’Art de Cerdanyola acull un taller de meditació que connecta l’art i la salut

Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia

Els Amics del Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) organitzen el segon taller de meditació L'aprenentatge de la serenitat. Aquest taller forma part del programa d'Art i Benestar, un projecte que té com a objectiu continuar creixent i connectar l'art i la salut.

L'últim diumenge de cada mes, una hora abans d'obrir les portes del MAC, Els Amics conviden a qui estigui interessat al taller de meditació. A partir de diferents textos clàssics del ioga, es proposaran algunes pràctiques amb el cos, la veu o el gest que serviran per facilitar els estats contemplatius i de serenor: "la serenitat s'aprèn, la pau mental es cultiva". 

L'activitat d'aquest mes serà conduïda per Oriol Cendra, el diumenge 25 d'octubre a les 10 h, al Museu d'Art de Cerdanyola. L'activitat és gratuïta amb taquilla inversa, una manera de convertir al participant en aquell qui decideix quant val l'espectacle. Així, cadascú paga el que vol, pugui o consideri una vegada finalitzada la sessió. 

Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia trucant al telèfon 935 914 130, per correu electrònic (amics.maccerdanyola@gmail.com) o presencialment al museu. A causa de les mesures de seguretat actuals les places són molt limitades. Els Amics del Museu d’Art de Cerdanyola també conviden a les persones interessades a visitar el canal de Youtube de l'associació on trobaran tres sessions de Mindfulness virtual. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.