Música, comerç i gastronomia, units en el segon dia del Blues

Des de primera hora del matí del dissabte els comerços de la ciutat van sortir al carrer oferint tallers i activitats per a tots els gustos i públics

Finalitza el segon dia del Festival de Blues, aquest dissabte 30 de setembre, amb activitats durant tot el dia. Des de primera hora del matí els comerços de la ciutat van sortir al carrer oferint tallers i activitats per a tots els gustos i públics.

Alguns dels actes més vistosos van ser l’exhibició de cotxes clàssics pels carrers de Cerdanyola i les dues reporteres de ‘TV Blues’, que es passejaven per la ciutat amb vestuari de l’època i captant els comerços més ‘bluesers’. Tota una recreació dels anys daurats del blues, que va poder gaudir els visitants de les diverses activitats dels comerciants durant tot el matí.

Els més petits també van gaudir de les activitats del 'Comerç al carrer'. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Els més petits també van gaudir de les activitats del 'Comerç al carrer'. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

La nota musical del matí al centre de Cerdanyola, la va posar la banda Edgar Blues Trio. Enmig del carrer Sant Ramon, davant del Tempo di Vino, el cantant i guitarrista de Montornès del Vallès, Edgar García, va entrar a l’escenari amb el seu solo de guitarra al més pur estil Gary Moore. Acompanyat del baix i la bateria, Edgar va oferir un repertori temes del blues clàssic, cançons amb un toc més funky i altres amb sons més característics del hard-rock.

Al vespre, van ser els The Otis Redding Show els qui van fer saltar i ballar al públic de la plaça Francesc Layret. I és que com indica el seu nom, el concert va ser tot un show, un espectacle dirigit per Lalo López i amb sis músics i sis vocalistes en escena. Un tribut al King of Soul, Otis Redding per a tancar una jornada que també va estar acompanyada pels millors plats i els vins de la gastronomia local en el Tast de Cuina Mediterrània.  

The Otis Redding Show va fer les delícies del públic de la plaça Francesc Layret. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

The Otis Redding Show va fer les delícies del públic de la plaça Francesc Layret. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.