Nit de clàssics del blues en la tercera nit del Festival

The Midnight Rockets, Koko Jean & The Tonics, Manu Lanvin & The Devil Blues i Bantastic Fand van actuar durant la nit del diumenge

La nit fresca de principis d'octubre s'ha tornat càlida gràcies als ritmes de The Midnight Rockets, que han desplegat la seva màgia a l'edifici de Ca n'Ortadó, en la tercera nit del Festival de Blues.

La música ha començat a sonar poc després de les 21 h, davant un públic atent, però espaiat per les mesures de seguretat contra la pandèmia. Vora una cinquantena de persones, de 78 localitats disponibles, que no ha pogut més que quedar encisada per uns ritmes purs i una harmònica descarada.

I és que el grup vallesà, integrat per Maurici Morera (cantant), Xavi Dr. Curto (baix), Sergi Escriu "Escriuman" (guitarra) i Marc Ruiz (bateria), ha pujat a l'escenari amb la confiança dels que porten anys sobre els escenaris i saben el que es fan. Fidels al seu estil propi del blues més clàssic, típic dels 50 o 60, han aconseguit encisar amb cançons com "Real Gone Lover", "Bad Boy" o "Rocking with my Cadillac".

Tot plegat en l'escenari màgic dels jardins de Ca n'Ortadó, assegurat amb controls de temperatura, gels hidroalcohòlics i distàncies entre les taules. Una sèrie de mesures perquè la COVID-19 fos l'única exclosa d'aquesta festa del ritme.

Mentrestant, Koko Jean & The Tonics s'estrenava al Festival amb un ritme que feia ballar al públic i Manu Lanvin & The Devil Blues envaïen d'energia la pista d'hoquei de la Biblioteca. 

A l'amfiteatre de Can Serraparera també ha sonat la música de Bantastic Fand.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.