'No sólo duelen los golpes', el monòleg d'una víctima de violència masclista

L'obra teatral de Pamela Palenciano 'No sólo duelen los golpes' s'estrena al Teatre Ateneu el pròxim dimecres 24 de novembre

El programa d'activitats de Cerdanyola per commemorar la setmana del Dia Internacional Contra la Violència Masclista porta al Teatre Ateneu l'obra No sólo duelen los golpes, un monòleg dirigit, interpretat i viscut en la vida real per Pamela Palenciano. L'espectacle està programat pel pròxim dimecres 24 de novembre a les 20 h. 

Més info: Les pròximes activitats del Dia Contra la Violència Masclista

L'obra narra la vivència personal Palenciano en la seva primera relació de parella. Una relació que es va anar tornant violenta durant els sis anys que va durar. Es podria dir que en aquest monòleg -personal-, l'autora relata una història de violència masclista i la construcció dels estereotips que generen la desigualtat que permet exercir aquesta violència estructural, a tots els nivells.

Cartell de l'obra 'No solo duelen los golpes'

Cartell de l'obra 'No sólo duelen los golpes'

Partint de la seva experiència, l'humor, el drama i la interacció amb el públic, l'actriu aconsegueix tocar l'espectador amb la intenció de generar consciència i preguntes. El projecte va començar com a exposició fotogràfica, després fou un taller de prevenció de violència per a joves i ara és un espectacle teatral. L'autora va trobar així una forma de catarsi col·lectiva per fer aflorar el fenomen de la violència masclista, tan integrat en la vida quotidiana que de vegades costa d'identificar.

Per assistir a l'obra, cal reservar entrada gratuïta al web del Teatre Ateneu

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.