Nou període d'inscripcions pels tallers d'art de l'Ateneu pel 2021-2022

Aquest any s'ofereixen també cursos online per la pandèmia

S'acosta un nou inici de curs pels tallers i cursos artístics de l'Ateneu de Cerdanyola, que iniciarà el 2021-2022 el pròxim 27 de setembre. En previsió, l'equipament cerdanyolenc ha activat el segon període d'inscripcions per l'oferta formativa que ofereix, que inclou més de 40 cursos i tallers centrats en diferents disciplines artístiques com dansa, teatre i arts plàstiques

Aquest dilluns 30 d'agost s'han tornat a activar les matriculacions, que es podran formalitzar fins el 19 de setembre sempre que hi hagi places. Entre l'oferta formativa, la majoria dels cursos i tallers es duran a terme de forma presencial amb les garanties sanitàries corresponents, tot i que hi hauran algunes activitats que es podran fer a través d'Internet a causa de la pandèmia. 

Quins cursos hi ha?

Els tallers i cursos artístics es divideixen en diferents especialitats i nivells per a infants i adults.

A l'Aula de Teatre hi trobareu propostes per a representar contes, treballar l’expressió dramàtica, el circ infantil i diversos graus de teatre. D'altra banda, des de l'Escola de Dansa, s'oferiran diversos nivells de dansa creativa, clàssica ballet i jazz adults.

Ateneu de Cerdanyola del Vallès. FOTO: Toni Alfaro

Ateneu de Cerdanyola del Vallès. FOTO: Toni Alfaro

Per últim, l'Escola d'Arts Plàstiques oferiran propostes per des dels més petits, de P3 i P4, fins a infants i joves. Per a les persones adultes, es proposen una gran varietat de cursos que van des de la pintura acrílica, la ceràmica o el gravat i estampació fins a joieria, tapís i dibuix natural amb model. Les novetats d'enguany són tallers en streaming de tècniques aquoses i dibuix i pintura a l’oli en streaming, i les propostes d’art digital, urban sketch, il·lustració botànica, l’art d’il·lustrar un llibre i disseny gràfic.

Com em matriculo?

Per a formalitzar les matrícules cal adreçar-se al web municipal. Allà es podrà aconseguir el full de sol·licitud d’inscripció, el llistat amb els codis dels tallers i cursos i el llibret amb tota la informació detallada de les activitats previstes per al curs vinent.

El full d’inscripció cal emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten i presentar-lo al registre municipal. Es pot fer telemàticament a la Seu Electrònica del web municipal (cal disposar de signatura electrònica o IDcat Mòbil. Enllaç operatiu a partir del dia 30 d’agost) o de forma presencial a l’OAC (cal demanar cita prèvia a cerdanyola.cat/oac o trucant al telèfon 935 808 888).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.