Nova temporada de la Jugatecambiental al Parc del Turonet

La propera sessió de la Jugatecambiental serà el diumenge 14 de maig, a partir de les 11 h

Aquest mes de maig ha començat una nova temporada de la Jugatecambiental, corresponent a la primavera 2023, i s’allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre.

La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors dels parcs, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones.

Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

Durant aquest mes els infants i les seves famílies podran tornar a gaudir d’activitats relacionades amb el parc i el coneixement del mateix amb activitats com ‘Descobrim la natura del parc’, ‘De cabàs a cabàs… I una bona compra faràs!, ‘El món del invertebrats’, ‘Busquem animals!’, ’Celebrem el día de les papallones’.

Les activitats per aprendre i gaudir en família es faran de forma setmanal, els diumenges, entre les 11h i les 13:30h

La Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa d'Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l'entorn i el civisme. Totes les sessions estaran guiades i són gratuïtes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.