Núria Esponellà presenta "Ànima de Tramuntana" al Cafè amb Lletres de maig

La sessió del Cafè amb lletres serà virtual i es farà el 20 de maig

L'escriptora i professora Núria Esponellà presentarà al Cafè amb lletres de maig "Ànima de tramuntana", obra guardonada amb el II Premi Prudenci Bertrana 2020. 

"Ànima de tramuntana" és un relat intimista i evocador que transporta al lector de Rhode a Arse, passant per Indika i Empòrion, amb el paisatge de l’Empordà antic de rerefons i que narra la descoberta de dues tombes insòlites a la necròpolis de la ciutat ibèrica d’Ullastret l’encara amb una recerca intensa que ajudarà a l'arqueòloga protagonista de la història a afrontar tot allò que la desvetlla per la nit.

La sessió del Cafè amb lletres serà virtual, es farà el 20 de maig a partir de les 19 h a través del perfil municipal a Instagram i, aquesta vegada, Jordi Milian acompanyarà Núria Esponellà. 

 

L'autora

Núria Esponellà és escriptora i professora. Autora de poemaris i novel·les, ha publicat diversos llibres a Columna, entre els quals cal destacar "Gran Cafè", "El mateix vell amor" (Premi de Novel·la Ciutat de Badalona, 2000), "La travessia" (IV Premi Columna), el llibre de narracions "Petits grans plaers per ser feliç, Sunitha" (Història d’una nena apadrinada) i "Una dona d’aigua".

Amb "Rere els murs" va obtenir el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2009 i va tenir un gran èxit entre els lectors. L’any 2016 va publicar la novel·la "La filla de la neu", i amb "Ànima de tramuntana" ha guanyat el Premi Prudenci Bertrana 2020. L’autora té obra traduïda al castellà, el noruec i l’italià. Ha col·laborat amb La Vanguardia, és articulista d’El Punt Avui i col·labora a RAC1.