Oberta la convocatòria de subvencions a les entitats culturals pel 2019

L'Ajuntament destina a aquesta convocatòria 47.000 euros

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès obre una convocatòria de presentació de sol·licituds de subvencions culturals per a projectes concrets i programes anuals. El termini per presentar els documents requerits a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) es tancarà el 30 de setembre.

Enguany, el consistori destina a aquesta convocatòria 47.000 euros. Les entitats i associacions sense ànim de lucre que vulguin optar a aquestes subvencions han d'estar degudament registrades al Registre Municipal d'Entitats i Associacions ciutadanes de l'Ajuntament de Cerdanyola com a entitat cultural, i que realitzin les activitats objecte de la convocatòria.

L’Ajuntament especifica que quedaran excloses d'aquesta convocatòria les entitats i associacions a les quals se'ls atorgui concessió directa de subvenció mitjançant conveni anual, excepció feta si es presenta un projecte concret diferent, de manera puntual.

 

De la mateixa forma, el consistori deixa clar que « les entitats que directament o indirectament promoguin, impulsin o fomentin valors i actituds discriminatòries, sexistes o violentes en les seves actuacions quedaran fora d'aquestes subvencions », ja que « l'objectiu d'aquestes subvencions és donar suport a les entitats de la ciutat que treballen en el camp de la cultura potenciant l'associacionisme com a element dinamitzador de la vida comunitària ».

Podeu consultar aquí la informació sobre el tràmit i la documentació que cal presentar, i en el següent enllaç trobareu les Bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de Cultura, publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.