S’obre el termini d’inscripció al concurs de disfresses de Carnaval 2023

La rua i el concurs es faran el dissabte 18 de febrer

La Rua i el concurs de disfresses de Carnaval pels carrers de Cerdanyola del Vallès es faran el dissabte 18 de febrer, a partir de les 17 h. Les inscripcions al concurs de comparses, grups o persones individuals ja estan obertes enviant el formulari al correu electrònic carnaval@cerdanyola.cat

El termini per afegir-se al concurs finalitzarà el dimarts 14 de febrer. El concurs tindrà les següents categories: La millor comparsa; La comparsa més original, que pot atendre tant al seu disseny com al seu contingut; La comparsa més critica i/o reivindicativa; La millor parella o trio; La millor disfressa individual. 

Recorregut de la Rua

La desfilada sortirà des de l'avinguda d'Espanya cantonada amb l'avinguda de Roma, girarà pel carrer de Francolí, després seguirà pel passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, Av. de la Primavera, Av. de Catalunya, carrer de Santa Anna i arribarà al Parc Xarau.

Allà es farà l'espectacle per als infants, proclamació i lliurament de premis de les persones guanyadores del concurs de disfresses, i l’animació tot gaudint del Ball de Carnaval. La programació d'activitats de Carnaval es faran entre el 16 i el 22 de febrer. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.