S'obren les inscripcions per als cursos i tallers de l'Ateneu

Els interessats poden inscriure's als tallers d'art, dansa o teatre que ofereix l'Ateneu fins al 15 de setembre

L'Escola d'Arts de l'Ateneu posarà en marxa el curs 2022-2023 el dilluns 26 de setembre, i la matrícula pels cursos serà operativa fins el 15 de setembre, sempre que hi hagi places a l’activitat que es vol fer durant el curs vinent. Dilluns 29 d'agost a’activa el segon període per inscriure’s a l’oferta formativa de l’Ateneu. Es proposen més de 40 cursos i tallers, organitzats en 98 grups amb diferents horaris.

Cursos i tallers d'art, teatre i dansa

L'Escola d'Arts Plàstiques proposa tallers i cursos per a infants i joves. També ofereix Joc en família per a infants de P3 i P4 acompanyats d'un adult. L'oferta es complementa amb tallers de gran varietat de tècniques adreçades, principalment, a les persones adultes, com ara l’acrílic, pintura a l’oli, pintura a l’acrílic, l’escultura, la ceràmica, el dibuix al natural amb model, el gravat i l’estampació, la joieria, l’art tèxtil, tapís, nusos i arpilleres i arts decoratives.

A més, l’aula de teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. Des de propostes per a representar contes, treballar l’expressió dramàtica, el circ infantil i diversos graus de teatre. D'altra banda, l'escola de dansa ofereix diferents nivells de dansa creativa, clàssica ballet i jazz adults.

El període lectiu vinent se seguirà fent el curs de microgimnàstica basat en el mètode de teràpia corporal que té com a base l'estirament i el desbloqueig de la cadena muscular posterior.

Com inscriure's?

Per a formalitzar les matrícules cal adreçar-se al web municipal a partir del dia 29 d’agost, quan s’activaran tots els enllaços. Allà es podrà aconseguir el full de sol·licitud d’inscripció, el llistat amb els codis dels tallers i cursos i el llibretó amb tota la informació detallada de les activitats previstes per al curs vinent.

El full d’inscripció cal emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten i presentar-lo al registre municipal. Es pot fer telemàticament a la Seu Electrònica del web municipal, però cal disposar de signatura electrònica o IDcat Mòbil. També es pot fer de forma presencial a l’OAC, demanant cita prèvia al web de l'OAC o trucant al telèfon 935 808 888. 

L’Escola d’Arts de l’Ateneu tramitarà les sol·licituds per estricte ordre d’arribada i comunicarà la confirmació o denegació de la inscripció en funció del nombre de places disponibles en cada cas. La comunicació es realitzarà per correu electrònic o telèfon a la persona interessada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.