L’OCC interpretarà a Bach, Beethoven, Strauss i Queen al Concert de Nadal

Kai Gleusteen, Director de l’OCC, serà solista i Catherine Ordronneau acompanyarà al piano

L’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) ofereix el diumenge 22 de desembre de 2019 a les 19 h el tradicional Concert de Nadal al Teatre Ateneu de Cerdanyola, enguany interpretant obres dels compositors Bach, Beethoven, Strauss i de la banda britànica Queen.

L’Orquestra de Cambra proposa un viatge per tres segles de música

L’orquestra cerdanyolenca traslladarà al públic del barroc de Johann Sebastian Bach al rock de la famosa banda britànica Queen. L’OCC protagonitzarà un recorregut de més de tres segles per la història de la música, des del segle XVIII fins a l’actualitat.

Entre Bach i Queen, el públic podrà gaudir, també, del Concert núm. 4 per a piano i orquestra del compositor alemany Ludwig van Beethoven, a qui va dedicada la temporada 2019-2020 de l’OCC amb motiu del 250è anniversari del seu naixement.

L’orquestra, dirigida per Kai Gleusteen, tocarà també un tast de la música composta per Johann Strauss fill interpretant una selecció de valsos i polques amb què el prolífic compositor delectava els salons de Viena. Gleusteen, a més de dirigir, també serà solista.

Després d’una temporada absent, Catherine Ordronneau torna dalt de l’escenari

La pianista francesa Catherine Ordronneau, que portava una llarga temporada absent de les audicions de l’OCC, tornarà a actuar al Teatre Ateneu en aquesta cita nadalenca que celebra l’orquestra.

Enguany, el concert estarà ben dividit en dues parts ben diferenciades: la part més seriosa i ajustada al que s’espera d’una orquestra de cambra i una part més festiva i original. Les entrades per al concert es poden obtenir online a un preu d’11€ o a taquilla a un preu de 13€. Els jubilats, les entitats culturals, els estudiants menors de 16 anys i els alumnes d’AULOS comptaran amb un preu especial de 9€. El preu pels socis de l’OCC serà de 5€.

L'Orquestra de Cambra de Cerdanyola interpretant Les Quatre Estacions d'Antonio Vivaldi en el Concert de Tardor de 2017