L’OCC interpretarà el Concert de Tardor a l’Ateneu amb obres de Beethoven

L’orquestra de cambra dedicarà la temporada 2019-2020 al compositor alemany en el 250è aniversari del seu naixement

L’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) ofereix el proper diumenge 6 d’octubre a les 19 h el tradicional Concert de Tardor al Teatre Ateneu, enguany interpretant dues peces del compositor i músic alemany Ludwig van Beethoven. L’OCC dedicarà la temporada 2019-2020 a Beethoven amb motiu del 250è aniversari del seu naixement, tal i com va explicar a aquest mitjà el violinista i Director de l’OCC, Kai Gleusteen, en una entrevista.

L’orquestra cerdanyolenca interpretarà dues obres. La primera, el Septimino, és una petita simfonia de Beethoven i una de les seves obres més conegudes. Gleusteen, qui defineix el Septimino com una obra grandiosa, explica que inclou set instruments: violí, viola, cello, contrabaix, clarinet, fagot i trompa. La segona obra, anomenada Trio de Corda, és un trio  en quatre moviments interpretat per un violí, una viola i un violoncel.

Gleusteen, qui afirma que aprecia el públic cerdanyolenc pel seu silenci i familiaritat, ha definit al grup de músics que interpretarà el Septimino com “un equip d’estrelles”: Isaac Rodríguez al clarinet, Guillermo Salcedo al fagot -qui és el primer fagot al Teatre del Liceu-, Carles Chordà a la trompa, Joaquim Arrabal al contrabaix, Òscar Alabau al cello i, per acabar Albert Coronado a la viola i el mateix Kai Gleusteen al violí.

L’entrada al concert, organitzat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l’OCC, tindrà un preu de 5€ pels socis de l’OCC, de 13€ per compra a taquilla i d’11€ per compra online anticipada. Els jubilats, entitats culturals, estudiants menors de 16 anys i alumnes d’Aulos gaudiran d’un preu especial (9€).