S'organitza el primer concurs fotogràfic de Sant Jordi a Cerdanyola

El termini de presentacions de les obres és del 19 de març al 26 d’abril

Aquest any es posa en marxa el primer concurs fotogràfic Instagram Sant Jordi 2021 "Llibres, lectura, ... vida", dins la programació del "Més que lletres". L’organització, a càrrec de l’AFOCER i l’Ajuntament, vol destacar fotografies de moments i situacions de lectura al municipi. El termini de presentacions de les obres és del 19 de març al 26 d’abril.

Bases del concurs

S’admetran imatges relacionades amb el món de la lectura, llibres, i la seva representació en el dia a dia així com totes aquelles imatges de les activitats que l’Ajuntament de Cerdanyola ha organitzat per la celebració del "Més Que lletres" i de la diada de Sant Jordi de 2021. 

Cada autor o autora podrà participar amb un màxim de 5 fotografies de mida i format lliure. Les fotografies es pujaran a Instagram individualment. 

 

És imprescindible que el perfil del participant sigui públic (com a mínim, des del dia que es puja la foto fins el dia després del veredicte). Les fotografies s’hauran d’etiquetar amb el “hashtag” #santjordi21_afocer, fent esment com a comentari o títol a: @ajuntament_cerdanyola i @afocer

El primer premi és un llibre electrònic i el segon és l'alta i quota de soci d'AFOCER durant el 2021. El veredicte es realitzarà durant la primera quinzena de maig i es comunicarà al perfil d'Instagram de l'Ajuntament. L’acte del lliurament del premi als guanyadors es farà amb un acte a l’Ateneu de Cerdanyola, el 12 de maig. 

Per a més informació, consulteu el següent enllaç.