contingut promocionat
teatre auditori logo

 

 

Paco Mir estrena a Sant Cugat l'adaptació del best-seller familiar sobre l'autoestima

L'humorista de la cèlebre companyia de teatre catalana porta al teatre l’adaptació d’una faula sobre l’autoestima, escrita i il·lustrada per Raquel Díaz Reguera al seu llibre supervendes

Busques una obra de teatre per a tots els públics que entretingui a tota la teva família i, a més, que remogui consciències i que ensenyi que cada persona té valor per ella mateixa i que cal destacar la diferència? Llavors, has de venir a veure aquest diumenge 8 de maig a les 12:00 al Teatre-Auditori de Sant Cugat  Jo vaig amb mi de la il·lustradora i escriptora, Raquel Díaz Reguera, amb l'adaptació i direcció de l'humorista del Tricicle, Paco Mir.

  Compra les entrades ara!

Una faula sobre l'autoestima

L'obra explica una història d'un amor no correspost entre la Sol i el Martín. El motiu d'aquest desamor: ella té una aparença diferent de la resta. Ell només es fixarà en ella quan deixa de tenir allò que la fa única. Això provoca un dilema en la protagonista i que es pregunti si val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres.

Produïda per Vania Produccions i interpretada per Anna Arena, Meritxell Termes i Albert Ruiz, amb la música de Jofre Bardagí, que ha treballat al costat Beth, Josep Thió (Sopa de Cabra), Joaquín Sabina o Serrat, la funció és una lliçó d'autoestima per als més joves.

Si vols viure en directe aquesta obra tan divertida i educadora, compra les entrades i vine aquest diumenge 8 de maig a les 12:00 al Teatre-Auditori de Sant Cugat a veure Jo vaig amb mi de Raquel Díaz Reguera amb el segell de Paco Mir.

  Compra les entrades ara!