Pintura a l'aire lliure de la mà d'Olga Molina

El Museu d’Art de Cerdanyola aprofitarà l’arribada de la calor per explorar l'entorn i aprendre un altra manera de pintar

El Museu d'Art de Cerdanyola ofereix un nou taller familiar i una nova especialitat. Com cada segon diumenge de mes, una artista ensenyarà com treballar una nova tècnica i, aquest mes, Olga Molina explicarà com pintar a l’aire lliure, o pintura a 'plein air', alhora que explorarà l'entorn, tot fent-ho en família. 

El diumenge 11 de juny a les 11:30 h, les persones participants sortiran des del MAC a l’aire lliure buscant el mateix que aquells impressionistes que fa més de 150 anys deixaven els seus estudis per pintar la natura in situ, tot iniciant nous camins en l’art que desembocarien en les avantguardes.

Tot creant en família, l’objectiu del taller és aprendre a enfrontar-se al dibuix d’un indret natural urbà com és Can Llopis, explorant tècniques i trucs. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.