'Poema inacabat' de Gabriel Ferrater, en format teatral al pati del MAC

La companyia Produccions Lo Nostro participa en el programa de 'l'Any Ferrater' presentat 'Poema inacabat' al Museu d'Art de Cerdanyola

El jardí del Museu d'Art de Cerdanyola acollirà una proposta artística a partir de texts de Gabriel Ferreter, en el marc del programa de l’Any Ferrater que celebra Cerdanyola. Es tracta de la presentació de Poema Inacabat de l'autor a càrrec de la companyia reusenca Produccions Lo Nostro. L'activitat es farà diumenge 20 d'abril a les 18.30 h, i serà d'accés lliure. 

Poesia i teatre al pati del MAC

El Poema Inacabat és bandera de la poesia catalana i universal, un text bell i teatral. Per aprofitar precisament aquesta característica dramàtica, Produccions Lo Nostro mostrarà al públic el poema des de dalt d’un escenari. La companyia reusenca ha entomat el projecte des de Reus, on va néixer el Gabriel Ferrater. L’objectiu és portar Ferrater i una peculiar manera de fer i viure, al món.

La companyia explica que el de Ferrater és "un poema narratiu autoreferencial, que s’explica a mesura que avança" que "es pot convertir en un fet teatral, en quelcom que es pot reproduir dalt d’un escenari".

Produccions Lo Nostro

Produccions de Lo Nostro, és una productora d’arts escèniques que vol explicar una determinada manera de veure el món. Fundada a Reus l’any 2020 per Antoni Veciana i Pau Ferran, després d’anys d’experiència en les arts escèniques i amb la intenció de produir espectacles de teatre professional des del Camp i de generar sinergies amb els artistes i creadors del territori.

L’any 2021 estrena el primer espectacle Poema Inacabat a partir del text del poeta reusenc Gabriel Ferrater al Teatre Bartrina de Reus, i s’inicia així un recorregut, molt ben acompanyat per professionals com Bàrbara RoigCarlota GrauMariona QuadradaÀlvaro Canelo i Juan Carlos Mora entre d’altres. Un recorregut que ha seguit generant propostes que s’han presentat en diversos festivals, escenaris, espais no teatrals i que ha col·laborat amb institucions, tant públiques com privades de tot tipus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.