Es prepara una nova edició del Nit Lab Tancats al Museu

La 8a edició del Nit Lab al Museu d'Art de Cerdanyola es farà entre el 25 i el 29 d'octubre

L'Ajuntament de Cerdanyola organitza la vuitena edició del 'Nit Lab Tancats al Museu' al Museu d'Art de Cerdanyola. Es tracta d'un taller d’il·lustració i escriptura pensat per alumnes d'institut d'entre 15 i 18 anys, que es durà a terme al llarg de dos matins de la setmana del 25 al 29 d’octubre. Els grups els formaran els mateixos instituts que hi vulguin participar, i el taller el dirigiran un il·lustrador i un escriptor.

Relat terrorífic i gimcana

El nou format del 'Nit Lab' es basa en la formació de l’alumnat interessat en tècniques d’escriptura i en les arts de la il·lustració, integrant l’entreteniment i la difusió de la cultura popular local. A partir del treball de formació, cada grup haurà de crear la seva obra: un relat il·lustrat de por, intriga o terror, que s’haurà d’entregar la setmana següent de la formació al museu. 

Però no es tracta només d'escriure i dibuixar. L’organització ha previst que durant aquell cap de setmana els participants passin moments 'terrorífics' a diferents indrets de Cerdanyola del Vallès. En aquests llocs s’haurà d’aconseguir un mínim de dues claus que els obriran les portes per poder lliurar la seva obra.

Les obres resultants passaran a concurs i els relats mereixedors s’editaran en un llibre que es farà públic junt amb els guanyadors, durant l’acte dels Premis Literaris de Cerdanyola al mes de novembre. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a ruedashc@cerdanyola.cat indicant nom i cognoms de la persona participant, especialitat (escriptura o il·lustració), edat, curs i centre d’estudis i correu electrònic. Les persones interessades podran inscriure’s fins a l’11 d’octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.