Primeres obres confirmades per al Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil

Bambalina organitza el FIT els dies els dies 24, 25 i 26 de setembre

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, organitzat per Bambalina, escalfa motors a pocs dies de celebrar-se. L’entitat cerdanyolenca ha anunciat les primeres companyies que actuaran els dies 24, 25 i 26 de setembre a la ciutat. Les entrades es podran comprar al web de Bambalina.

La companyia productora de grans espectàcles, Efímer Teatre, portarà a Cerdanyola la seva cúpula de 8 metres de diàmetre amb l’espectacle La gran tempesta. Des de Bambalina destaquen que la instal·lació agradarà a grans i petits.

Per una altra banda, han confirmat l’actuació de la companyia Mighty Jambo amb l’espectacle El caçador, que transporta el públic als assentaments Maasai de Kenya.

A més, els artistes lleidatans de La Baldufa Teatre visitaran la ciutat amb l’obra La faula de l’esquirol. “Ens ensenya com aprendre i compartir plegats”, diuen a Bambalina sobre l’espectacle. 

També es podrà veure l'espectacle Sóc una nou de Zum Zum Teatre, una història que ha estat guardonat amb el Premi FETEN. La història de tres germanes a l'obra Camí a l'escola també arribarà a Cerdanyola amb la companyia Campi qui pugui

L'última de les confirmacions ha estat l'actuació de Teatro Anita amb Jon Braun, habitant d'un poble de petits indis. 

 

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.