Es publiquen els tres llibres guanyadors dels Premis Literaris de Cerdanyola 2020

L'Ajuntament de Cerdanyola i la UAB treuen a la llum les obres guardonades al certamen literari que coorganitzen

L'Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tret a la llum les obres guardonades el maig passat als Premis Literaris de Cerdanyola. Tot i que l'acte de presentació s'ha ajornat a causa de la pandèmia, els llibres ja estan a la venda en format paper i electrònic. 

El XXVI Premi de Novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders va recaure en l’obra Mentir a les mosques, de l’igualadí Arià Paco Abenoza; el XXV Premi de Poesia Miquel Martí i Pol va ser pel recull Si l’oblit no em falladel barceloní Albert Gavaldà. Finalment, l’XI Premi de Narrativa Breu per a joves Caterina Albert se’l va endur la lleidatana Anna Mateus i Alamon pel relat L’Etna seu.

 

El Servei de Publicacions de la UAB ha estat l’encarregat de l’edició dels tres llibres que acaba de publicar dins la col·lecció de narrativa fictícia Gabriel Ferrater. Així mateix, la posada a la venda dels volums continua el seu curs i els exemplars ja es poden adquirir als punts de venda habituals.

L’editorial universitària n’ha editat el format electrònic, que es podrà aconseguir a través de diverses plataformes en línia, com Unebook.es o Google Llibres. En el cas del relat breu premiat, únicament se n’ha publicat la versió digital, que es pot descarregar de forma gratuïta a través del Dipòsit Digital de Documents de la UAB.