Tot a punt per la 28a Pallassada de Bambalina

Bambalina recupera els espectacles de clowns per al públic infantil en la 28a Pallassada

La Pallassada de la companyia cerdanyolenca Bambalina torna a aixecar el teló en la seva 28a edició. Adaptant-se a la realitat actual, Bambalina dedicarà dos dies -el 27 i el 28 de febrer- al teatre infantil sobre l’escenari del Teatre Ateneu.

L’anterior edició de La Pallassada no es va poder fer completament perquè la pandèmia va esclatar en mig de les dates de celebració del festival anual de Bambalina. Ara, recuperen els espectacles de clowns durant un cap de setmana.

Bambalina ha programat dos espectacles al Teatre Ateneu, un el dissabte 27 de febrer (18 h) i un altre el diumenge 28 de febrer (12 h). Les entrades es poden comprar de forma anticipada al web de Bambalina, i el preu serà de 5 euros de 3 a 12 anys, més de 12 anys, 7 euros, i menors de 3 anys, gratuït.

Un planeta imaginat

El dissabte 27 de febrer a les 18 h, Marcel Gros portarà a Cerdanyola el seu espectacle 'Planeta M.Art'. “El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista!”, diu l’artista.

Marcel Gros té una àmplai experiència com a clown. Als anys 80 va cofundar la companyia Teatre Mòbil a Manresa, i l’any 1991 va emprendre la seva carrera en solitari. Marcel Gros va visitar Cerdanyola en la Pallassada de 2019 amb l’espectacle ‘La gran A…ventura’.

 

 

Vacances d’estiu en una rulot

Un dia després, el diumenge 28 a les 12 h’, serà el torn de l’espectacle ‘Mon petit souvenir’ de la companyia La Bleda. La protagonista obrirà les portes de la seva rulot per gaudir d’unes vacances d’estiu en un càmping ben singular. “Unes aventures simpàtiques, divertides i musicals que ens parlen del dia a dia estiuenc i ens ensenyen els valors de la vida de càmping: viure a l’exterior, tenir cura del medi ambient i conviure amb altra gent”, detalla la companyia.

La Bleda és el nom artístic d’Helena Escobar, pallassa amb gran experiència en el teatre familiar i en el clown infantil que va fundar la companyia de teatre que porta el mateix nom del seu personatge el 2001. La Bleda també havia visitat Cerdanyola amb anterioritat. L’any 2016, també en el marc de la Pallassada, van presentar l’espectacle ‘Tut-turutut la princesa!’.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.