A punt una nova edició del Tancats per Tots Sants al MAC

La nit del 29 d'octube es farà una visita guiada al Museu d'Art de Cerdanyola i un espectacle de contes basat en Víctor Català (Caterina Albert)

El Museu d’Art de Cerdanyola celebra una nova edició del Tancats per Tots Sants amb una visita nocturna al museu i un espectacle de “contes per a estiuejants” a càrrec de l’actor Albert Estengre. L'activitat tindrà lloc divendres 29 d’octubres a les 20 h al MAC, i com que les places són limitades cal fer inscripció prèvia in-situ al museu o trucant al 93 591 41 30.

Contes de Víctor Català teatralitzats

La sessió prendrà com a punt de partida Víctor Català (Caterina Albert)  i la seva relació amb la població d’estiueig amb contes com El parricidi, El pastor i altres "drames" recollits a l'obra Drames rurals (1902) de l'autora catalana, que pretenen connectar al públic amb la festivitat de Tots Sants. 

El llibre és un recull de dotze contes de Caterina Albert, cinc dels quals ja havien estat publicats individualment en la revista Joventut. El títol "Drames rurals" parteix del subtítol qualificatiu que l'autora va posar en un dels contes publicats. Es tracta de contes plàsticament potents amb moltes dualitats presents.  

L'actor i cantant Albert Estengre i Martí, professional del món de les arts escèniques des de 2002 que ha treballat en diversos musicals, donarà vida als relats de Caterina Albert amb el seu espectacle de contes. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.