Quim Masferrer actuarà a Cerdanyola, a la Festa Major de Sant Martí

L'actuació tindrà lloc el 6 de novembre a l'envelat de la plaça de Sant Ramon

L'actor i presentador Quim Masferrer actuarà durant la Festa Major de Sant Martí a Cerdanyola del Vallès. L'envelat de la plaça de Sant Ramon acollirà l'espectacle Bona gent el diumenge 6 de novembre a les 18.30 h.

Quim Masferrer ja inclou la parada a Cerdanyola dins la gira de l'espectacle que posa el públic com a protagonista i que recorda a les escenes del programa que Masferrer presenta a TV3, El Foraster. Les entrades tenen un preu de 15 euros i ja es poden comprar en aquest enllaç i al Bar Restaurant Grau. Davant el bon ritme de la venda d'entrades per a l'espectacle, la Comissió de Festes de Sant Martí està estudiant la possibilitat de fer una segona sessió de l'espectacle a l'envelat. 

Aquest és un dels primers actes confirmats de la festa de tardor. També s'ha anunciat una festa en homenatge a la història del Cerdanyola Club d'Hoquei, el dijous 10 de novembre a l'envelat. 

Bona gent

Després de 250 representacions i 150.000 espectadors, Quim Masferrer vol continuar homenatjant el públic. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.