El Ràdio Club del Vallès celebra 40 anys a Cerdanyola amb un acte de celebració

L'acte tindrà lloc el 24 de setembre al Museu d'Art de Cerdanyola

El Ràdio Club del Vallès celebra 40 anys d'activitat a Cerdanyola del Vallès. L'entitat ha organitzat un acte per commemorar les seves quatre dècades, el dissabte 24 de setembre al Museu d'Art de Cerdanyola. L'esdeveniment començarà a les 18 h. 

L'acte s'obrirà amb una presentació de fotografies que resumeixen els 40 anys del Ràdio Club del Vallès. Tot seguit, l'alcalde Carlos Cordón i el regidor de Cultura Oscar Pons es dirigiran als assistents, i finalment ho farà el president de l'entitat, Miguel Ángel Sáez. El públic també podrà compartir els seus records del Ràdio Club del Vallès al final de l'acte. La celebració es tancarà amb un sopar al restaurant Los Abetos.

Quatre dècades d'història

L'any 1981, un grup de radioaficionats de Cerdanyola i municipis propers van començar a reunir-se. En aquella època guanyava protagonisme la CB, la banda ciutadana. D'aquelles trobades van sorgir l'entitat i les diferents iniciatives organitzades pels seus membres, com la fira de radioaficionats Merca-HAM que es fa anualment a Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.