Es reprenen les activitats de la Jugatecambiental al Parc del Turonet

La primevera activitat de la primavera proposta fer una posta a punt l’hort del jardí de les papallones

Després de l’aturada forçosa per la COVID-19, la Jugatecambiental tornarà a posar-se en marxa el diumenge 21 de març. L'horari i el lloc de realització seguirà sent d’11.30 a 13.30 h al Parc del Turonet, i l'organització assegura que se seguiran totes les mesures de seguretat.

La primera activitats de la represa de la Jugatecambiental proposa als infants que hi participin fer una posta a punt l’hort del jardí de les papallones.

 

El programa

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a través del Programa d'Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals el de Cerdanyola del Vallès. 

La previsió en la represa és fer un total d’11 sessions de la Jugatecambiental tots els diumenges fins el 6 de juny entre les 11.30 i les 13.30 h al Parc del Turonet i estaran guiades per educadors/es. Participar-hi és gratuït i obert a tothom. No cal inscripció prèvia però es controlarà l'aforament.

Durant la temporada de primavera es realitzaran activitats molt variades que faran reflexionar als infants sobre temes com el model de mobilitat, el descobriment de la natura, la sostenibilitat, etcètera. A totes les activitats se seguiran les mesures de seguretat vigents per evitar la propagació de la COVID-19 i serà obligatori l’ús de mascareta.

 

Programa d'activitats de la Jugatecambiental.

Programa d'activitats de la Jugatecambiental. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.