Roger de Gràcia presenta al Cafè amb Lletres ‘Digue’m boig’

Es tracta d’un llibre on el periodista i actor explica en primera persona els problemes que pateix de salut mental

El periodista i actor Roger de Gràcia presentarà el dijous 23 de novembre a les 19 h el seu llibre Digue'm boig (Columna Edicions, 2023). L'acte serà a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central en el marc del Cafè amb Lletres de Cerdanyola. 

Es tracta d’un llibre on el popular periodista i actor explica en primera persona els problemes de salut mental que ha patit des del dia del seu desè aniversari. Ja d’adult va rebre el diagnòstic, fòbia social.

El llibre, colpidor, ple d’humor i autoparòdia, és un cant de dolor, però també un crit d’esperança per a tanta gent que calla i que ho viu d’amagat. Com Roger de Gràcia va viure en silenci i sense poder-ho comentar gairebé amb ningú el que li passava és precisament una de les temàtiques del llibre. 

Segons explica l'autor, “el meu diagnòstic és que tinc fòbia social crònica, o sigui por de relacionar-me amb la gent. Jo, que fa vint anys que em dedico a l’entreteniment; jo, que fa vint anys que em poso sobre un “escenari” cada dos per tres, a la tele, a la ràdio, fent presentacions en directe o gravades; jo, a qui veieu extravertit i sociable, tinc fòbia a les relacions socials. O sigui que, bàsicament, tinc por. O l’he tinguda. Bé, ja us aniré explicant com ho vaig descobrir i com ho hem tractat, tot això, perquè la cosa té tela”.

Roger de Gràcia (Barcelona, 1975) ha presentat diversos programes a TV3, com ara Caçadors de paraulesEl sopar o No me les puc treure del cap, i ha col·laborat en altres programes, com La columna o Polònia. Ha dirigit i presentat durant cinc temporades l’Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio, on ara condueix el programa Tenim paraula. Ha publicat els llibres 60 dies a Cuba i Guia sentimental de Barcelona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.