RR Quartet estrena el 10è Cicle de Música de Cambra

El quartet de piano, guitarra, baix i bateria actuarà el diumenge 7 de març a les 12 h al Teatre Ateneu

Arriba el 10è Cicle de Música de Cambra amb una programació bastida amb músics de la ciutat. El primer concert serà el de RR Quartet el 7 de març, a les 12 h al Teatre Ateneu.

El RR Quartet està format per Rafa Rodríguez (piano i veu), Javier Vaquero (guitarres), Juan Antonio Guerra (baix) i Miguel Ballester (bateria i percussió). Aquest quartet ofereix un repertori eclèctic que transita pel jazz, els boleros i la cançó d’autor, tot passat per les arrels mediterrànies que acaben de matisar el seu so.

Així, el públic podrà gaudir de les peces escollides per fer un recorregut de la mediterrània a la música tradicional sud-americana. Es tracta d'un viatge sonor amb l’ambient de piano, guitarra, baix i bateria que oferirà una proposta nova de música mediterrània fusionada amb jazz.

 

Aquest any el cicle aposta per la diversitat de gèneres musicals sempre amb formacions de petit format i donant sortida a nous talents. Se celebrarà durant els dies 7, 14 i 28 de març a les 12 h, i el dia 20 de març a les 19h al Teatre Ateneu de Cerdanyola seguint les mesures sanitàries vigents. 

Les entrades als concerts són gratuïtes i s’han d’adquirir a web www.cerdanyola.cat/teatre L’aforament del teatre és limitat.

Més info: El 10è Cicle de Música de Cambra convida a celebrar la diversitat musical