El saxo serà el protagonista del concert de Nadal 'Musicals!'

La saxofonista cerdanyolenca Carla Obach protagonitzarà el concert de Nadal 'Musicals!' a càrrec de la Jove Orquestra de Cerdanyola

La Jove Orquestra de Cerdanyola torna a portar a l'escenari del Teatre Ateneu el seu Concert de Nadal el pròxim dissabte 11 de desembre a les 20 h, per donar el tret definitiu de sortida a les festes. Enguany ho fa amb la idea d'apropar al públic el màgic món dels musicals, amb un estil més més contemporani i de la mà de la saxofonista cerdanyolenca Carla Obach.

Cartell concert JOC

Cartell concert JOC

Dirigida per Borja Mascaró, la JOC s'endinsa en un recorregut pel gènere dels musicals en un format íntim, cedint el protagonisme al dolç i explosiu saxo. Un retorn a la música i a la fantasia de les millors melodies de Broadway i del cinema musical des de mitjans de segle XX fins l'actualitat. El concert estarà conduït pel monologuista i showman Sergio Bareas, que li donarà el toc d’humor a la vetllada.

El preu de les entrades és de 8 € la general, 4 € per a les persones d'entre 12 i 18 anys i pels majors de 65, i gratuït per a socis i sòcies i menors de 12 anys. Les entrades ja són a la venda al web de la Jove Orquestra de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.