Serigrafia, paisatge urbà o experimentació: l'Ateneu ofereix mongràfics artístics

S'organitzen quatre activitats de monogràfics artístics al llarg del mes de setembre

L’Ateneu reprèn l’activitat al setembre amb la segona tongada dels monogràfics d’estiu, que s'adrecen a persones adultes que vulguin tastar diverses tècniques artístiques. Els monogràfics es treballen en grups reduïts, en un format que permet un guiatge acurat de la persona docent. En l'activitat es tindran en compte totes les mesures sanitàries.

Monografics artístics Ateneu. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Monografics artístics Ateneu. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola


Per inscriure's als monogràfics que ja tenen places lliures cal fer la matrícula presencialment, descarregant i omplint un formulari que caldrà portar a l’OAC, demanant cita prèvia al web de l'OAC o trucant al telèfon 935 808 888. També es pot fer virtualment, a la seu electrònica municipal: Tràmit electrònic d’inscripció als monogràfics d’estiu de l’Ateneu.

Oferta de monogràfics pel setembre

Il·lustració amb nogalina
Es farà els dies 5, 6, 7 i 8 de setembre. Consisteix a aprendre a fer aiguades amb la tècnica de la nogalina, i coneixent pas a pas els secrets d’aquesta tècnica amb l'objectiu de fer una il·lustració en petit format.

Paisatge urbà en petit format
Els dies d'activitat són el 5 i 6 de setembre. Esdibuixaran paisatges de Cerdanyola amb grafit i i aquarel·la. El primer dia s'aprendran eines de composició i perspectiva per a realitzar el dibuix. El segon dia es procedirà a pintar la il·lustració amb aquarel·la, aprenent a fer textures, degradats i superposicions de capes.

Estampació de samarretes. Serigrafia
Aquesta activitat toca els dies 13, 14 i 15 de setembre. Es basa en realitzar els mateixos dissenys dels participants amb llapis i retoladors. S'elaborarà una matriu serigràfica i s'estamparà amb tintes sobre diferents suports. Aprendrem el pas a pas de la tècnica serigràfica realitzant el nostre propi projecte sobre roba.

Dibuixa, prova i experimenta
Els monogràfics artístics clouran els del 19 al 22 de setembre deixant volar la imaginació. Es tracta de quatre dies per a provar quatre tècniques poc conegudes que ajuden a perdre la por al paper en blanc i a desbloquejar la creativitat. Són el carbó en pols, el grafit aquarel·lable, els llapis aquarel·lables i els retoladors de pintura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.