El taller Méchantery signa el nou cartell del Festival Internacional de Blues

Ja es coneixen alguns artistes que actuaran entre el 30 de setembre i el 9 d'octubre en la 31a edició del festival

La 31a edició del Festival Internacional de Blues arrenca motors a Cerdanyola del Vallès amb l'anunci del nou cartell promocional. El taller de serigrafia cerdanyolenc La Méchantery ha elaborat un disseny modern amb la intenció de revitalitzar la música del blues i apoderar els artistes joves actuals. La mostra de blues se celebrarà del del 30 de setembre al 9 d'octubre i l'organització ja ha anunciat alguns artistes convidats.

El cartell del 31è Festival Internacional de Blues. FOTO: Nora Muñoz Otero

El cartell del 31è Festival Internacional de Blues. FOTO: Nora Muñoz Otero


Ressaltar la modernitat del blues

La Méchantery és un taller de serigrafia artesanal on es fan estampacions a mà sobre paper i tèxtil, a més de dissenys propis i d'altres artistes. La passió que senten pel blues els propietaris Franck Giusti i Xantal Grau els ha empès a dissenyar el nou cartell amb la fermesa que "és una música completament actual". Els artistes volen reivindicar la contemporaneïtat del blues i dels joves artistes: "Hem apostat per uns colors i una il·lustració que posa en valor el blues com una música absolutament viva".

Avançament de la programació

L’edició d’enguany implica la tornada a la normalitat del Festival Internacional Blues de Cerdanyola després de les últimes edicions amb restriccions. Comptarà amb les actuacions, entre d’altres, de Nick Lowe & Los Straitjackets, Selwyn Birchwood, The Chris O’Leary Band, Martin Harley & Band, The Silos, Barcelona Big Blues Band feat Jonathan Herrero, Itziar Yagüe Quintet i Lluís Coloma & His Musical Trupe XXL. Al web del festival s'anunicarà pròximament la programació completa. 

La primera edició del Festival Internacional Blues Cerdanyola es va celebrar el 1988 a partir de la iniciativa de Cerdanyola Ràdio, que va organitzar un gran concert per a celebrar el 5è aniversari de l’emissora municipal. Va ser en aquell moment quan es va decidir organitzar un festival de blues amb la intenció de diferenciar Cerdanyola del Vallès de la resta de festivals del territori. L'organització va a càrrec de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de la Comissió del Blues, formada pel veïnat de la ciutat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.